Els tres darrers contes que estrenem són 3 històries molt especials.
Especials perquè estan escrites a partir de contes d'inspiració Zen, una tradició espiritual de la Xina i el Japó.
I també són diferents i únics per com estan fets, amb peces del conegut joc del tangram, i amb petits il·lustracions amb tinta xinesa.
Els personatges protagonistes també són especials i únics.
Uns volen transmetre el seu saber, com el camperol a punt de morir que explica al seu fill que guarda un secret: El tresor de Keiken.
D'altres són artistes que a mes de crear obres d'art, estimen tant el que fan que es prenen el seu temps. Encara que sigui llarg i calgui esperar: El dibuix del rei.
I el darrer és un incansable treballador que fa un munt d'oficis, i entre feina i feina, de nit, somia ser una papallona... ¿o és just al revés?. El somni de la papallona.El guió i les il·lustracions són obra del Manuel Barrios, i el muntatge musical el signen la Montse Ané i l’Adrià Martínez. Amb l’assessorament del CERPIE de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L'emissió serà els divendres a les 19:30 i després d’aquests 3 capítols, tornarem a emetre els 5 contes dedicats als drets humans.Ah, i ja ho sabeu, si voleu, podeu recuperar els contes sempre que ho desitgeu!

Podeu veure El tresor de Keiken aquí.
Si voleu veure El dibuix del rei ho podreu fer aquí.
I per veure El somni de la papallona cliqueu aquí.