El programa Una mà de contes del Canal Super 3 i el Museu d’Història de la immigració de Catalunya, presenten aquest dissabte, 21 de maig, el projecte UNA MÀ DE CONTES D’AQUÍ I D’ALLÀ.

Es tracta d'un taller literari on els més petits intercanviaran amb els més grans –avis, pares, mares, amics i cosins inclosos- les seves històries de viatges: viatges de vacances, viatges de nuvis, d'aventures, de fugida, d'exili, viatges llargs, curts, com, per exemple, canviar-se de barri, de ciutat, anar a escola... I fins i tot aquells viatges que encara que siguin els mes quotidians es poden convertir en una autèntica aventura. Com, per exemple, anar a comprar el pa, travessar el carrer o travessar un passadís de casa a les fosques i en plena nit. I, com que un viatge no és del tot un viatge fins que no s'ha explicat, no hi hauria millor conte que aquell que puguem protagonitzar i compartir amb els altres.

Lloc i data: Museu d’Història de la immigració de Catalunya, dissabte 21 de maig a les 11.

Des del Taller de contes il·lustrats us convidem que participeu escrivint i dibuixant la vostra història. N'hi haurà prou que, a l’enviar la vostra participació, afegiu al vostre nom les inicials en majúscula MHIC.

I perquè us animeu, podeu mirar aquests exemples ja publicats: El viatge de Yaqian-Ye, Nyir, Perpis i Bienvenido, El viatge de Rosario.

Paucasals