Una mà de contes El blog del programa

26/05/2009
Escrit per: Una mà de contes
Categoria: Propostes

El CEIP Dovella de Barcelona participa en una experiència pilot


Aprofitant les aportacions que ens arriben a la pàgina web i les que suggereixen artistes i col·laboradors que participen en el programa, Una mà de contes ha començat a produir nous capítols en què s’expliquen contes sobre com s’expliquen els contes: avis, tiets, pares, mares i cosins, nens i nenes, professors i professores, escriptors i actors, lampistes, costureres i astronautes… a casa, a l’escola, a la feina o anant d’excursió, en qualsevol moment i segons com, cadascú té la seva pròpia manera de contar un conte.


En col·laboració amb el Grup Iref, s’han seleccionat una sèrie de casos per començar a treballar.


El CEIP Dovella ha estat el lloc ideal per tal d’elaborar el primer programa pilot.


29/04/2009
Escrit per: Una mà de contes
Categoria: Propostes

Amb motiu del Dia d’Internet (17 maig 2009), la XTEC ha elaborat un conjunt de propostes per a ser realitzades durant tot el mes de maig. El web Una mà de contes hi col·labora amb quatre activitats relacionades amb els seus tallers.

Diainternet


13/04/2009
Escrit per: Una mà de contes
Categoria: Propostes

El blog d'Una mà de contes disposa d'una àmplia biblioteca virtual feta amb els centenars de participacions enviades al Taller de contes il·lustrats.


La celebració del Dia del llibre és una bona ocasió per crear i enviar nous contes il·lustrats.

Diallibre


03/03/2009
Escrit per: Una mà de contes
Categoria: Propostes

Entre les moltes novetats que es poden trobar a l’apartat del blog Contes entrellaçats hi figura un capítol dedicat als animals.


La presència dels animals com a protagonistes d’Una mà de contes és tan significativa que ha permès fins i tot elaborar un petit diccionari que ajudi a localitzar-los en el conjunt dels contes.


Però, a més, en el conjunt del web la presència dels animals s’incrementa amb les participacions d’usuaris com la Cristina; el seu dibuix ens convida a elaborar múltiples contes il·lustrats que el tinguin com a portada.

3-4_3_peixpresumitcristina_mitjaUn exemple exce·lent de conte il·lustrat amb animals com a protagonistes el constitueix el conte creat pels nens i nenes de 2on del CEIP La Vall del Terri: En NIhao i els colors de la pau.
EN NIHAO I ELS COLORS DE LA PAU
1ariadna_j_preview


Veure conte il·lustrat
Entrades següents |

Enllaços patrocinats