La producció de TV3 “Jo també vull sexe!” dirigida per Montse Armengou i Ricard Belis sobre les primeres fornades de “sex assistents” a casa nostra i la possibilitat que persones amb discapacitat física o intel·lectual visquin amb plenitud els seus drets sexuals, és una de les sis iniciatives que rebrà un premi honorífic en la cinquena edició dels Reconeixements Societat Limitada sobre Diversitat Funcional i Moviments Socials que organitza el programa de ràdio “Societat Limitada” per commemorar el 3 de desembre el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Els guardons premien persones, entitats i empreses que treballin, vetllin o millorin les condicions de vida de les persones amb diversitat funcional o en l’àmbit social en general.

L’edició d’enguany serà el divendres 1 de desembre a la sala d'actes del Casal de les Dones de Reus, a l’Ajuntament de Reus (Plaça La Patacada, 9, Reus), a les 18.45. Començarà amb la projecció de “Jo també vull sexe!”, que anirà seguida d’un debat amb la directora Montse Armengou sobre el tema de la sexualitat i les persones amb diversitat funcional. L’acte està organitzat amb el suport de Dow Chemical Tarragona, l’Ajuntament de Reus i l’Obra Social La Caixa.

“Jo també vull sexe!” es va estrenar el 29 de novembre del 2016 al programa de TV3 “Sense ficció”. Amb 402.000 espectadors i una quota de 13,6, va estar en el rànquing dels programes més vistos aquell mes i ha estat la producció emesa pel programa més vista al 3 a la carta durant la temporada 2016-2017.“Jo també vull sexe!” (2016), de Montse Armengou i Ricard BelisMés informació aquí.