La copa és un torneig molt especial. És important com hi arriben els equips, però després qualsevol resultat es pot donar. No cal dir que el sorteig va marcar uns dels quadres molt més difícils. De fet, els favorits s'hauran d'enfrontar abans de ser a la final.
El Barça es troba en un bon moment de forma. La més que probable baixa d'Heurtel és un entrebanc, però la veritat és que l'equip ja està acostumat a jugar sense ell. Serà un problema molt important la seva absència? El primer rival blaugrana, el València, també està en un bon estat de forma. Ja vam veure el que li va costar al Barça guanyar-lo ara fa una setmana. Serà el primer partit del torneig, i ja sabem que sempre és complicat pels nervis i la tensió. Us genera molts dubtes aquest duel? Esteu més tranquils després d'actuacions com les de Mirotic i Delaney en els darrers partits? Amb Higgins recuperat, potser amb manca de ritme, penseu que serà un jugador determinant?
En cas de superar als valencians, el més segur és que a semis estigui el Madrid. Una final avançada? El millor és anar pas a pas i no avançar esdeveniments. En tot cas, sou de l'opinió que els equips de l'altra banda del quadre no tenen cap possibilitat de endur-se el títol? O encara creieu que es pot produir una sorpresa monumental en aquesta copa?