S'apropa la copa del rei. I també el tram final de la lliga regular de l'Eurolliga. Cal, per tant, que el Barça es prepari per trobar la seva millor forma.
Com veieu a l'equip en aquests moments? Penso que, en general, estan a un bon nivell. És cert que han passat unes jornades complicades, perdent un seguit de partits. Però els blaugranes han sabut reaccionar. De fet, tots els equips acostumen a tenir ratxes negatives de resultats. Ara, el Madrid està també en la mateixa situació. No és fàcil ser sempre regulars.
El fet de que jugadors importants del Barça estiguin assolint un rendiment prou bo és molt important. Però us preocupa que encara Pangos no estigui a l'equip. I que, en certs partits, Pesic no faci més rotacions. Hanga ha perdut una mica de protagonisme. Com ho veieu?
Teniu la impressió, com jo mateix, que el Barça estarà lluitant per tots els títols? D'altra banda, ja hem vist com les defenses rivals li busquen les pessigolles a Mirotic? I aquest, de tant en tant, perd la concentració. Sabrà el montenegrí controlar-se en els partits clau?