Com veieu al Barça en aquests moments? La contundent derrota davant del CSKA us ha fet perdre una mica d'optimisme? O simplement penseu que és un accident puntual, i que la dinàmica de l'equip és molt bona?
És evident que al Barça li manca una mica, o molt, de criteri a l'hora de triar que és necessita en els diferents moments del partit. Sens dubte, Pesic compta amb un seguit de jugadors de gran qualitat. Però, i degut a les lesions, la sensació és que en ocasions una certa anarquia es fa present a la pista. Aquest control de la situació pot ser un tret diferencial que encara el Barça no ha assolit, i que entenc ha de ser fonamental si volen guanyar títols. Esteu d'acord?
Cal serenor i seny si el partit es descontrola. Un aspecte que amb homes com Pangos espero que l'equip recuperi. No hi ha dubte de que el Barça està recorrent el difícil camí d'acoblar els nous fitxatges d'una forma molt raonable. I no és fàcil. Però és precís fer un pas més i arribar a ser un conjunt més compacte en les situacions adverses. De fet, serà en aquets tipus de partit on es jugaran la temporada.