Un bon inici de temporada. És cert que ha costat una mica, però ara sembla que hi ha una continuïtat en les victòries. S'ha de destacar el ple a l'Eurolliga. Als darrers anys, l'inici en aquest torneig no era bona. No hi ha dubte que, ara mateix, el Barça és pels seus rivals un dels grans favorits. Us ha sorprès el rendiment dels blaugrana? Veieu més fàcil ara arribar a la FF?

També a l'ACB, els blaugrana estan tenint un bon rendiment. Cal reconèixer que no sempre és fàcil estar concentrat quan jugues dos partits en menys de 48 hores. Malgrat tot, sembla que els homes de Pesic han agafat una bona dinàmica de joc i dinàmica d'equip.

Com veieu l'equip? El Barça està tenint problemes de lesions. Esteu preocupats? La plantilla és amplia, i això fa que aquestes absències es puguin substituir sense perdre competitivitat. Però la posició de base està una mica coixa. Què en penseu?

Quins jugadors del Barça us estan agradant més? Creieu que Tomic ha assumit el rol de no jugar tants minuts? Què us semblen les rotacions d’en Pesic?