Penseu que serà, aquest cop sí, la temporada en la que el Barça tindrà opcions de guanyar-la? Està obligat a ser a la Final Four? Ja sabem que amb els fitxatges que s'han fet, l'equip ha d'optar a tot. Però, a banda de tenir bons jugadors, caldrà que estiguin conjuntats i fer un bon bàsquet.
Ja sabeu que hi ha dos equips més a la competició, més partits, i més jornades dobles, intersetmanals. Una bogeria de calendari.
No serà fàcil arribar, ni tan sols, a la Final Four. Hi ha rivals de gran entitat. Crec per sobre de la resta destaquen el Fenerbahce i el Madrid. Els d'Obradovic mantenen la seva estructura d'equip, però incorporen a De Colo. Només per aquest moviment ja són un dels favorits.
El Madrid també compta amb un gran conjunt. No cal dir noms. I tenen el plus de que es coneixen a la perfecció, i saben competir. Esteu d'acord?
Especial atenció a l'Efes. Primer rival del Barça, jugaran aquest divendres a Istanbul, que compta amb els millors jugadors de la passada temporada-Simon, Micic, Dunston, o Larkin- i han fitxat a Singleton del Barça i Peters del CSKA. Us fan por els turcs?
No veig als dos conjunts grecs amb tantes opcions com altres anys. Suposo que els seus pressupostos han baixat i, per tant, han perdut potencial. Per la seva banda, el Milà ha incorporat a Sergio Rodríguez. Creieu que la seva presencia pot revolucionar als italians?
També s’ha de estar atents al Baskonia. Va jugar molt bé al Palau a l’ACB, i sempre acostuma a estar a dalt de tot.
Després hi ha un seguit d'equips-Maccabi, els alemanys, Khimki...- que són una incògnita. Però destacaria a un Zenit, amb Joan Plaza de tècnic, que ha anat fitxant jugadors de bon nivell de molts equips i compta com a referent a Gustavo Ayón.
Teniu altres equips que penseu que poden entrar a la FF?