El Barça s'ha complicat acabar primer de la fase regular i tenir el factor pista a favor en els play off. Ara, no té marge per les errades. El Madrid està igualat a punts, i el Baskonia es troba a una victòria i amb el bàsquet average guanyat als blaugrana.
Resten quatre partits. Només el partit al Palau d’aquest divendres, contra el València, podem dir que és complicat. Però tampoc el Madrid i el Baskonia tenen un calendari difícil.
La victòria contra el Granca calma una mica els ànims. Havien estat tres derrotes consecutives, i semblava que apareixien els nervis. Ara, les coses, malgrat la dificultat, semblen més fàcils. Com veieu aquest tram final de la fase regular? Penseu que el Barça aconseguirà el factor pista?
Esperem que els jugadors tinguin les idees clares. La sotragada de l’Eurolliga ha estat potent. I, malgrat que sigui complicat, han de mirar de centrar-se i afrontar l’ACB com un repte. Els veieu capaços de guanyar la Lliga?
També hem d’estar atents a què fan el Manresa i la Penya. Tenen opcions de play off, però hi haurà molta lluita per entrar-hi. Com ho veieu?