Ara sí que arriba l'hora de veritat. La fase regular de l'Eurolliga ha estat prou bona pel Barça. Sens dubte, supera el que l'equip va fer la temporada passada. La sensació de que els blaugrana han gestionat amb caràcter i bon joc els partits és evident. Però, com va dir en Pau Ribas, si l'equip no és capaç de superar a l'Efes, tot quedarà en unes bones intencions.
Crec que Pesic i els seus homes tenen moltes possibilitats de superar a l'Efes. No serà fàcil, atès que l'equip turc està jugant molt bé, i els seus resultats així ho marquen. Però no és conjunt acostumat a les grans cites, i uns quarts i la possibilitat d’entrar a la Final Four impliquen moltes pressions.
Cal recordar que en la lligueta regular, l'Efes va superar en el bàsquet average als blaugrana. I Larkin va ser un veritable malson pel Barça. L'Efes és un grup acostumat a anotar molts punts, a jugar alegre, i córrer quan pot. però potser el més perillós d'aquest equip és la seva gran dinàmica de joc. Com veieu el partit?
També penseu que Larkin és el jugador més perillós del conjunt turc? I la parella Micic-Simon, que controlen el ritme, també us genera un cert respecte? Què n’opineu de Dunston-Pleiss? I de Moerman?
Serà una sèrie espectacular. Hi ha opcions, però caldrà defensar molt bé. Molt. Penseu que arribarem al cinquè partit?