Per fi, ja ha arribat. La millor competició d’Europa de bàsquet començarà a rodar aquesta setmana. Pel Barça serà tot un repte, atès que les darreres actuacions a Europa han estat nefastes. Lluny del nivell i resultats que un equip com el blaugrana hauria hagut de tenir.
Ara és el moment de capgirar aquesta imatge. Primer de tot, cal que la resta de rivals comencin a respectar al Barça. Un aspecte molt important, ja que crec que en aquests moments això no succeeix. Per tant, serà fonamental que l’arrencada de la competició estigui acompanyada per les victòries i el bon joc.
El dijous els de Pesic jugaran a Moscou. El CSKA a casa seva és gairebé imbatible. Però els jugadors del Barça estan obligats a competir fins al final. De fet, en aquest inici de l'Eurolliga, en només una setmana es jugaran tres partits.
El Barça començarà jugant a Moscou, després ho faran a casa del Granca, i l’últim encontre serà al Palau davant del Bayern. Com a mínim, els de Pesic han de guanyar dos d'aquests tres duels. Seria una manera fantàstica de marcar territori.
Com veieu les possibilitats dels blaugrana? Creieu que el Barça té un equip prou competitiu? La resta de rivals importants són els de sempre. El Madrid, els grecs, el Fenerbahce, el CSKA, el Baskonia.... i potser el Zalgiris. També hem de tenir present que qualsevol equip et pot guanyar. Sobretot fora de casa. Optimistes?