Aquesta setmana comença la Lliga ACB. I, pel que hem vist a la Supercopa, el Madrid tornarà a ser el gran favorit. Manté un grup compacte, de molta qualitat, que juga amb agressivitat i molta capacitat anotadora. La marxa de Doncic sempre és important encara que, amb Llull recuperat, no els resultarà tan dramàtic. No serà gens fàcil que qualsevol altre equip els pugui desbancar, però s'ha d'intentar.
Per la seva banda, el Barça, un cop recuperats els lesionats, haurà de trobar de manera ràpida un joc consistent i engrescador. Cal guanyar de manera constant, i que els seguidors gaudeixin amb el seu equip. És imprescindible que el Palau torni a creure en els seus. I això passa per aconseguir que l'inici de la temporada sigui molt positiu. Creieu que els blaugrana seran capaços de començar bé el nou curs? Què us han semblat les noves incorporacions? Quin grau de confiança hi teniu?
Heu fet un repàs de la resta de plantilles? Ja hem vist a la Supercopa que el Baskonia de Martínez estarà a dalt de tot. Té bons jugadors i un caràcter encomiable com a equip.
A la resta de candidats no els veig amb prou nivell per discutir als blancs el títol. Tant l'Unicaja com el València tenen bons equips, però sense ser prou compactes. Veurem.
Veieu cap conjunt que pugui plantar cara al Madrid?