Tota l'actualitat del bàsquet El blog de Nacho Solozabal

gener 2019
27/01/2019
39
Escrit per: Nacho
Categoria: General
El Barça, a l'Eurolliga, està tenint uns resultats que van a ratxes. Ara mateix suma 11 victòries, però es molt curiosa la sèrie que ha tingut. Si ens fixem en altres equips de la part alta, veiem que les seves victòries-derrotes es produeixen de una manera, al meu entendre, més lògica.
En canvi el Barça va perdre en les dues primeres jornades, per després guanyar cinc partits seguits. Llavors, va arribar una desfeta i un triomf, per seguir amb 4 partits perduts de manera continuada. La reacció va ser tornar a encadenar 5 encontres seguits guanyats. És a dir, ha fet un 5-4-5.
I ara, l'equip du 2 derrotes. Significa això que comença una nova ratxa negativa de resultats?
Com enteneu aquesta manera tan particular de assolir els resultats? És un tema mental? Pot ser que el Barça no tingui la continuïtat necessària per estar una mica millor classificat?
02/01/2019
73
Escrit per: Nacho
Categoria: General
Sembla que aquest 2019 podria ser un bon any pel Barça. O, en tot cas, millor que els darrers. Tot fa pensar que els blaugrana competiran per estar entre els millors i, potser, arribar y guanyar alguna final. Esteu d'acord?
L'equip manté totes les opcions a l'Eurolliga, i és primer a l'ACB. No hi ha dubte de que a Europa la situació és més complicada. En canvi, a l'ACB el títol pot estar entre el Barça i el Madrid. Veieu un tercer candidat? El Baskonia està molt irregular i no sembla que sigui capaç de fer ombra als dos grans.
A l'Eurolliga és diferent. Hi ha rivals més difícils i amb jugadors de gran nivell. Malgrat tot, penso que tenint una segona volta amb 9 partits al Palau, el Barça ha d'entrar als quarts en un bon lloc. L'Efes i l'Olympiacos,que son quart i cinquè,estan només a una victòria. Creieu que el Barça pot ser quart? O, potser amb un cinquè lloc ja estaria molt bé per afrontar amb garanties el play off?
Què en penseu de tot plegat?

Enllaços patrocinats