null

El representant d'Àlex Márquez, Emili Alzamora, negocia amb Honda el fitxatge del cerverí per a l'equip oficial. El petit dels Márquez està a punt de clavar un altre dard. Està escrit en algun lloc que Àlex Márquez ha d'acabar al costat del seu germà.

Està escrit al pensament de Marc Márquez. Que en un moment donat de la temporada recomanava a qualsevol pilot que pugés a MotoGP que ho fes amb una Yamaha, però el seu discurs es va acabar quan l'Àlex va veure que se li tancaven les portes de Yamaha per al 2021. Abans se li havien tancat les de Ducati. I de cop i volta, en uns esdeveniments que Jorge Lorenzo amb la seva retirada accelera estrepitosament, resulta que l'Honda no és tan dolenta per a què hi pugi l'Àlex. L'Honda que ha portat Lorenzo i Crutchlow a desesperar-se, la mateixa Honda que diem que només por domar el 8 vegades campió del món. Què ha canviat?

null

Avui hem explicat al Tot Gira Migdia que el rival directe, Zarco, tenia el camí lliure per anar al Ducati Avintia, amb el vist-i-plau de Ducati (Dall'Igna) i Dorna (Ezpeleta), segons fonts de l'equip. El francès, però, s'ha despatxat a gust dient que l'Avintia no és un equip "top" i que preferiria tornar a Moto2. Zarco escolta amb atenció els consells que li arriben de Dorna, però després d'aquestes paraules no sembla que pugui ser company de Tito Rabat al 2020.

null

Marc Márquez va treure el tema dijous quan vam saber que Lorenzo deixava un seient lliure. I d'ençà ha dit que li agradaria però que ell no pressiona, i que li faria molta il.lusió però que ell no pressiona. Només fer aquestes declaracions ja suposen pressionar la cúpula d'Honda, els japonesos, que han estat els darrers esculls a sortejar.

Està sent un fi de temporada molt estressant, per a tothom, també per al màxim protagonista d'aquestes hores. Àlex Márquez ha fet el pitjor dissabte de l'any, i és el campió de Moto2, i reconeix que "no estic al 100% tranquil". Dimarts comença a Xest mateix la pretemporada 2020. L'operació s'està gestant. Falta conèixer quan es farà oficial, potser demà després de les curses.