null

Un periodista italià ha dit públicament que Valentino Rossi no seguirà el 2020. Un periodista que en el seu dia va ser vetat per Valentino, un periodista que fa anys que no trepitja el pàdoc; deu tenir les seves fonts, però Rossi ha trencat les especulacions.


VR: "Ha estat divertit sentir tot el que s'ha dit, però no és cert, és tot inventat; jo corro aquest any i el que ve. No ho he dubtat mai, i segurament també ho sabia el que ho ha escrit."

"Quan te’n vas de vacances després d'un període difícil, les vacances són pitjors, sobretot els primers dies. Però vaig prendre el sol durant dues setmanes, em vaig relaxar, i estic a punt per a la segona part de l'any; però si arribes a les vacances guanyant, les gaudeixes més."

"Jo em recordo dels tifosi. Aquest sentiment em sembla més bonic que els que esperen que em retiri. El més fàcil és dir que m'haig de retirar, em sembla banal, però fa temps que passa. No és un gran problema per a mi; els problemes greus són els resultats de la primera part de temporada, que han estat decebedors."

"Sembla que ara funciona la fórmula que, com més grossa la diguis, millor. Com més diguis el que la gent vol sentir. Ja no es fa l'ofici d'intentar explicar el que passa. És més notícia dir: 'Valentino es retira.’ Ara funcionen els clics, quanta gent mira els webs. Hi ha més clics així, en lloc d'explicar la veritat, que potser interessa menys."