null

Dani Pedrosa viu alliberat. Ahir va reaparèixer en la KTM al test de MotoGP al Circuit de Catalunya i no va fer declaracions, perquè així està decidit. Per sort, el vam tenir en directe divendres passat al programa Tot Costa, i va fer les primeres declaracions consistents sobre la seva nova etapa a la casa austríaca.

A mi personalment, aquests tecnicismes em sobren, però evidentment d'algú amb el talent i experiència de Pedrosa m'interessa que em digui si el que té entre mans té futur. I aquesta va ser la pregunta: "T'agrada la moto i té potencial?". Dani Pedrosa: "De la moto no puc parlar gaire, perquè evidentment tothom vol saber com està i com és en comparació amb la que tenia abans. Aquí no puc donar pistes, però sí que puc dir que s'ha de treballar molt, que l'equip està fent una molt bona feina, i especialment el Pol, que està fent uns resultats molt bons per com és la moto. Està fent un gran esforç i l'equip ho està agraïnt molt".

null

Pol Espargaró ha comentat abastament les darreres setmanes la influència del castellarenc en l'organització del departament de curses de KTM. Dani Pedrosa: "És el seu tercer any i els falta experiència, i jo vaig entrar en aquesta part. (...) Com vaig tenir la lesió... vaig intentar anar a la fàbrica, conèixer les persones, veure com ho fan i veure els seus plantejaments i donar el meu punt de vista".

Tota l'entrevista es fa escoltar. Aquí la teniu. En pocs mitjans de comunicació tindreu tanta informació a dia d'avui.

https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/tot-costa/pedrosa-el-pol-esta-fent-molt-bons-resultats-amb-la-moto-que-te/audio/1043040/


Aquí els resultats del test de #MotoGP del circuit de Barcelona-Catalunya:

null