null

Sabeu aquella història del jugador de futbol que fitxa pel Barça o pel Reial Madrid i quan el presenten diu que des de petit somiava poder fitxar blablablabla...? Doncs amb Lorenzo ha passat una cosa semblant.

No perquè el pentacampió de motociclisme fos tan explícit, però sí perquè durant la presentació de dimecres passat va deixar anar algunes expressions significatives. La més contundent: "És un altre nivell". D'acord, segur que sí. Però has estat campió tres vegades amb Yamaha i vas demostrar a Ducati que si t'haguessin renovat series favorit des del primer dia.

null

Ja sabem que la dimensió de Yamaha i Ducati és menor considerablement a la d'Honda, però a més a més sembla que els japonesos saben fer-t'ho veure d'entrada: "Aquests colors proven, són molt bonics i demostren molta història. És espectacular la història que té aquest equip. He tingut la sort d'estar en altres equips també amb molta història i molt guanyadors, però aquest equip és un altre nivell en tots els sentits. En el tema tècnic, quan vaig arribar a València i vaig tenir tanta gent al voltant sentint-me parlar de la moto t'adones... petits detalls, com per exemple la precisió i la qualitat que tenen les peces de la moto." (Que sàpiga Lorenzo que els coberts de l'”hospitality” d'Honda són de plàstic).

A banda, Lorenzo sí que va explicar que pertànyer al Repsol Honda és "un dels somnis de qualsevol pilot. M'arriba tard, amb 31 anys, però potser és bo perquè soc prou madur per poder extreure-li el millor a la moto." Ni Lorenzo en els seus millors somnis hauria pogut pensar que algun dia lluiria els colors de Repsol al Mundial (per la seva trajectòria històrica), i Repsol tampoc, evidentment. Ara les circumstàncies han volgut que sigui així, i, certament, aquest Lorenzo més madur segur que encaixarà bé en aquesta estructura, que no només compta amb Honda, sinó també amb el paraigua de Repsol, que tant protegeix els seus pilots. Aquí potser Lorenzo també notarà la diferència.