null

"Dream Team". És una expressió fàcil, que s'usa quan al davant tens a partir de dos esportistes del mateix equip que formen o potencialment poden formar un conjunt de somni, com diu la mateixa paraula. Honda i Repsol volen vendre la parella de pilots del 2019 com un dream team. Lògic. La premsa compra l'expressió sense negociar. Però, a Márquez no li agrada. Frenaaaaaaaa.

Però Marc Márquez sí que havia parlat de vegades del "seu equip" (els seus tècnics) com el "seu dream team". No, no sembla un cas d’egoisme, és només que ara pensa que ell i Lorenzo no seran dream team fins que ho demostrin, previsiblement a final de temporada. Tampoc no cal acceptar tanta pressió estant encara lesionat, no?

Perquè precisament es dona la circumstància que tots dos pilots estan lesionats. És còmic, perquè també Carl Crutchlow (l'altre pilot oficial Honda a MotoGP) continua lesionat. No recordo un episodi semblant, tot i que compten amb els meus millors desitjos. I de moment la pitjor part és per a Lorenzo, que no serà el dia 6 a Sepang per al primer test oficial del 2019, mentre Márquez hi arribarà en precari si fem cas del que durant la presentació ha anat expressant el seu entorn; el Tro de Cervera s'ha limitat a dir que no serà al 100%.

Per això, el director de l'equip Alberto Puig considera que d'entrada Yamaha i Ducati seran favorits a l'inici de temporada per raons físiques, "no és la fi del món per a nosaltres". Bona frase de Puig, molt pròpia d'ell. El director de l'equip pensa que tant el 93 com el 99 es posaran a to ràpidament. Evidentment, el Repsol Honda espera que, a mesura que avanci la temporada, els seus pilots siguin els favorits. Márquez compta amb Lorenzo per lluitar pel títol, però també amb les Yamaha i les Ducati oficials i amb Àlex Rins. Pura teoria. Caldrà analitzar més endavant els testos de Malàisia i Qatar per extreure les primeres conclusions.