null

Que no s'espanti ningú, no parlaré de mercat. Entre altres coses perquè el titular, que és paraula textual d'Andrea Dovizioso, és tautologia pura.

Tot ve arran d'uns comentaris dels directius de Ducati en què deien que, per ells, el seu home del futur immediat a MotoGP és Andrea Dovizioso. L'italià hi reaccionava així: "Ha de ser així, perquè han fet les inversions que calen, i em preocuparia que no pensessin així. El que sí que passa, i ho entenc, és que d’aquí dos anys tothom voldrà fitxar Márquez. Quina novetat hi ha?".

És més, el de Forli diu que si Ducati no planegés fitxar Márquez per al 2021 serien estúpids, però no pensa que hagin fet cap moviment ara mateix. "Estic convençut que tots els enginyers i els que prenen decisions a Ducati estan concentrats en el nostre projecte.”
Andrea Dovizioso veuria amb bons ulls ser company de Marc Márquez a Ducati: "Seria bonic. Quan tens al costat diversos campions, com em passa amb Lorenzo, sempre n’aprens coses, independentment de la relació que hi tinguis. Cada campió té els seus trets, i és molt bonic veure, amb les dades a la mà, què fa el teu company/rival. Quan estudies un adversari d'una altra marca, hi ha certs detalls que se t'escapen. Amb Lorenzo, ho he pogut veure aquests dos anys: quan és el teu company, ho saps tot d'ell.”

L'actual subcampió del món té 32 anys. Però no es veu arribant lluny en competició. Té contracte fins que en tingui 34: "Fa 4 anys que visc de la mateixa manera, i seguiré així, molt serè. Jo no viuré a MotoGP fins a l’infinit, no tinc aquesta necessitat. MotoGP és un somni. Em llevo cada dia per un somni, vull guanyar el Mundial. Però tot plegat té sentit quan ets a dalt; si en el futur no hi soc, plegaré. No crec que la meva carrera esportiva duri gaire, si no m’hi puc jugar el títol. Ja ho veurem.”