null

Maverick Viñales ha arribat a l'Aragó amb l'ambició de guanyar la cursa. Avui ha rebut una dosi de realitat, i Rossi no l'ajuda, perquè ha dit que cal un miracle perquè Yamaha guanyi una cursa aquest any.

Yamaha, potser, encara té un marge de salvació al Motorland. Van fer-hi un test i van anar molt bé, i resulta que aleshores feia més calor. Maverick diu que a la moto tot és clavat al test, fins i tot els neumàtics, i avui no hi ha adherència. El famós "grip" al darrere. El de sempre. Maverick intenta ser positiu quan Rossi ja ha tirat la tovallola, malgrat que l'italià diu que s'ha de seguir treballant. Evident.

Però amb la situació així, i tot i que Viñales també destaca que viu el present perquè vol acabar bé l'any, per dins somia amb el 2019. El català ja ha provat alguna cosa del material 2019. I la seva valoració és "bona, molt bona. He rodat igual amb la moto actual amb goma nova que amb la de futur amb goma usada; vol dir que hem millorat molt; crec que el camí s'està fent bé, i espero tenir molta consideració en les decisions per als pròxims anys a Yamaha. Vull tenir molt de pes en la decisió; aquest any no he tingut el mateix pes que vaig tenir al 2017, ens ho haurem de treballar. Al 2017, es van seguir molt les meves sensacions i vam tenir una moto competitiva a pesar de canviar tants xassissos. Yamaha és intel·ligent i segurament els passos seran diferents als que s'han fet al 2018. Tenir Rossi de company ajuda, sobretot si els dos anem en la mateixa direcció".