null

Livio Suppo, Team Principal (director general) d'HRC, marxa després de 8 temporades i 5 títols de pilots i 6 de constructors. A la foto, amb el màxim responsable japonés a la competició, Tetsuhiro Kuwata.

Ahir ens van convocar a l'hospitality d'HRC al pàdoc de València per a una roda de premsa. Pensàvem que seria la típica convocatòria tècnica per fer balanç del 2017 i parlar de les novetats de cara a 2018 i es va centrar en l'anunci per sorpresa que Livio Suppo marxa. Avui l'italià ja va vestit de paisà.
Suppo, qui va fitxar Stoner per Ducati al 2007 i va aconseguir també el contracte amb Bridgestone que els va donar fins ara el seu únic mundial de MotoGP, va arribar a Honda al 2010 de la mà de l'ex vicepresident d'HRC, Shuhei Nakamoto.

Un dels primers moviments de Suppo al seu moment va ser el fitxatge d'Stoner per a HRC (l'australià va ser campió al 2011). Després formaria part de les converses per fitxar Marc Márquez, un pilot del qual confessa haver après coses tot i ser molt més jove.
Suppo tenia un any més de contracte i la seva raó és que calia deixar-ho i que és l'hora de començar a compartir caps de setmana amb la família. La realitat és una altra, però si ni ell ni Honda la volen explicar...

Ara els japonesos que manen (Kubata i Nomura) han de rumiar qui posaran al capdavant de l'equip Repsol Honda a partir de 2018. Aquests dos nipons són partidaris que la direcció sigui d'un japonès... És clar que de vegades als japonesos no se'ls acaba d'entendre quan parlen... perquè no volen que se'ls entengui.