null

El jove de 17 anys de Castellbisbal Marc Garcia (Halcourier Racing Yamaha) s'ha proclamat a Jerez campió del món de la nova categoria Supersport 300 que acompanya al mundial de superbikes. Com una Moto3 però de producció, per entendre'ns.

null

Garcia ha guanyat el títol per un sol punt. A dues voltes pel final va deixar passar el seu rival, Coppola, que va pujar al podi i ell no, sense tenir clar si en faltaven dues o una per la meta. Finalment li va sortir bé, coronant un any difícil per a ell.
Aquest any va quedar-se sense moto en acabar la seva etapa a la Red Bull Rookies; a mitjan febrer no tenia moto. Per córrer al FIM CEV li demanaven massa calers, i li va sorgir aquesta opció de la SP300. Això sí, el seu pare, desesperat, va demanar un préstec. Ha guanyat el títol com a wild card a totes les curses, com un tenista que guanya un gran slam venint de la fase prèvia. En 9 curses, ha aconseguit 2 victòries i 5 podis més, amb 1 pole (a la darrera cursa) i una volta ràpida. El seu nom passa a la història com el primer Campió del Món FIM Supersport 300.