El conegut logotip que reconeix a Jorge Lorenzo, el 99 amb un 9 àngel i un 9 dimoni, ha canviat.

El nou JL99

Diu el tricampió de Palma que "el 99 ha canviat, ara són dos dimonis en lloc d'un àngel i un dimoni. A la moto eren dos nous vermells perquè era més fàcil entendre el número, més estètic. A Yamaha no vaig poder posar les banyes, a Ducati m'ho deixen fer". Aquest serà el logotip de Lorenzo per al 2017.

Per cert, que Jorge Lorenzo no descarta que Casey Stoner pugui ser el seu coach per a la temporada que ve: "el veig prou convençut, aviam si troben un acord" (amb Ducati). El problema per a l'aussie és que hauria de traslladar-se a viure a Itàlia.

Ahir Lorenzo va tenir un acte amb un dels seus patrocinadors a Madrid. Li van demanar també per la polèmica entre Valentino i una aficionada que l'ha denunciat per una empenta: "el pàdoc està sobrepoblat i és difícil per als pilots més populars bellugar-se. Jo sóc al box o al motorhome, abans sortia més, ara és impossible. Jo limitaria una mica l'accés de tanta gent al pàdoc, perquè es fa incòmode durant un cap de setmana".

Jorge Lorenzo no pot rodar la setmana que ve a Jerez perquè no té permís de Yamaha. Tampoc hi seran els Repsol Honda Márquez i Pedrosa, i tampoc el lesionat Rins, i tampoc Maverick i Rossi, ja que Ducati ha vetat Yamaha en aquestes proves. La pista l'ha llogada l'equip italià.