Jorge Lorenzo

Tens el pilot més ràpid de la graella de MotoGP, que es diu per cert Jorge Lorenzo, i resulta que tens dos directius de l'equip Movistar Yamaha que el critiquen per demanar al TAS que se l'escolti. Aquests dos directius són italians. A Yamaha, ens agradi o no, agradi als de Yamaha o no, hi ha una guerra civil.

Valentino fent roda de premsa ahir.

Ahir la intervenció de Carmelo Ezpeleta, el Conseller Delegat de Dorna, reunint-se en privat i per separat amb Rossi, Lorenzo i Márquez ha fet que la tensió de Sepang hagi possiblement quedat reduïda al que ha de ser: esport, competitivitat, reglatges, suspensions, gas, derrapatges...
Però a Yamaha tenen un problema. Sembla que l'únic valedor de Lorenzo és l'anglès Lin Jarvis, el cap suprem, sí, però l'estructura de l'equip oficial és italiana al 90%, i hi ha certs directius que haurien de mostrar equilibri, imparcialitat, equanimitat, i en canvi han deixat que el sentiment els traeixi i s'han decantat públicament per Valentino.
Ahir Jorge Lorenzo va dir que sempre estarà agraït a Yamaha per haver-li donat el mateix tracte que al seu company, i que la moto ha anat sempre molt bé. Però la relació interna no rutlla. Encara que el mallorquí digués que entén que Yamaha havia de defensar Rossi davant del TAS, ell no ha rebut per part de la marca la mateixa comprensió, quan actuant en consciència ha presentat al.legacions al TAS. Ducati el vol de fa temps. De moment té contracte per al 2016, i no per tocar el piano precisament.