La nova MotoGP per al 2017

Quan sembla que tot s'enfonsa, la realitat ens recorda que la vida continua i que MotoGP està creixent. Al 2017, KTM posarà en pista una MotoGP, en un projecte que ja roda 15 mesos després que s'anunciés. No us recorda una #Honda?

Alex Hofmann pilotant la RC16

L'ex pilot del mundial i ara comentarista de TV i provador, Alex Hoffmann, ha estat l'encarregat de conduir la RC16 durant 3 dies de test al circuit austriac A1Ring, en un projecte recolzat per RedBull, de forma que tot plegat tingui el més pur segell del país centre europeu. Segons KTM, el test "es va fer sota bones condicions i va anar segons estava previst".

https://www.youtube.com/watch?v=yDOhv0dsE_Y

Pit Beirer (Director Esportiu de KTM): “El fet de poder rodar moltes voltes sense problemes ens dóna molta motivació de cara als pròxims capítols en aquest llarg viatge d'entrada a MotoGP al 2017.”
Sebastian Risse (Director Técnic): "Les dades que hem recollit ens fan ser molt optimistes respecte el desenvolupament futur de la KTM RC16. Encara que estem lluny de la feina de més detall, aquests tres dies han estat molt positius i instructius per a nosaltres".
Alex Hofmann (pilot de proves): “Tinc molt de respecte pel que KTM ha estat capaç de fer en tan poc temps.”
Aquest any, la KTM RC16 tornarà a sortir a pista per un altre test amb Hofmann i el segon provador, Mika Kallio.