És Jack Miller un home amb actitud? Ell diu que necessitarà "l’actitud correcta" per quan l'any que ve sigui pilot de MotoGP. No és normal que un pilot de Moto3 sigui en una roda de premsa dels dijous, si no és que es tracta d’una cursa de casa. No és el cas de l'australià, però convidant-lo tothom hem tingut accés a les seves opinions sobre el que pot significar per a ell fer aquest "gran pas": està clar que és una "gran oportunitat" i que hi ha "moltes incògnites". Cert.

Avui en roda de premsa. Foto de motogp.com

Al seu costat hi havia Lorenzo, Pedrosa, Márquez, Rossi i Iannone. A tots els han demanat per això de saltar-se Moto2. Tots han estat diplomàtics, quan setmanes enrere ja havien opinat que no és bona idea. El líder de Moto3 recorda un test que han fet aquest any a Motorland i on van compartir pista amb els Yamaha oficial: "quan jo anava en sisena a fons a la recta, Lorenzo em va passar com una bala i diria que tot just sortia del darrer revolt".

Abans de la roda de premsa. Foto de motogp.com

Molt s'ha especulat sobre aquesta aposta d'Honda amb Miller. Li han demanat quan hi va haver els primers contactes i ha explicat que li fallava la memòria però que cap a Le Mans, per tant al maig. Després, un periodista anglosaxó li ha demanat si creia que els seus companys de taula havien malgastat dos anys de les seves carreres fent la categoria intermèdia.
-És clar que no. Aquesta és una pregunta absurda -responia Jack-. Cadascú segueix el seu camí. Tots ells han tingut èxits a la categoria intermèdia, potser en això em guanyaran. Però el meu objectiu és estar entre els millors, i si t'ofereixen aquesta oportunitat l'has d'acceptar. N’he tingut l'oportunitat i vaig pensar, 'per què no?'.
Sigui com sigui, Jack Miller -un tipus amb molta personalitat- opina que amb "l'actitud correcta tot és possible". Ho deu haver après de Marc Márquez. Que tingui molta sort.