Dovi1

Dijous passat vaig poder provar una andròmina que havia vist en altres ocasions en vídeo o fotografies, però que no havia tingut ocasió de tenir a prop. No sóc gaire de posar-me a fer competicions, però vaig rebre una invitació de Shell (soci tècnic de l'equip oficial Ducati) per provar l'anomenat Batak Shell V-Power. És una estructura que produeix llums aleatòriament en 8 pulsadors, i la juguesca es basa en fer el màxim nombre d'encerts en 30 segons. No vaig passar el tall definitiu, i menys contra un pilot de MotoGP. Andrea Dovizioso, el pilot italià de l'equip oficial, va pujar al pis box de Shell a competir amb la premsa.

En Dovi diu que no l'havia provada abans, però al final va guanyar amb 46 tocs en 30 segons (jo en vaig fer 38). Has de jugar mig ajupit, i amb la vista no arribes mai a encabir-ho tot. Si et fas enrera per tenir més camp de visió, aleshores no t'arriben els braços. És un bon entrenament. Els pilots de F1, com Alonso, sí que l'usen.

Dovi2

Aprofitant que teníem allà Dovizioso, li vam demanar per Márquez. I de tot el que ens va explicar em quedo amb un comentari: les victòries del Tro de Cervera a Jerez i Mugello son molt significatives, perquè segons el pilot de Forlì, la seva Honda no era la millor moto en aquells escenaris. Interessant.
Aquest migdia s'ha trencat la imbatibilitat de poles de Márquez. Ha intentat la mateixa tàctica de classificació que a Jerez, canviant de moto en lloc de canviar de neumàtic. Márquez ha caigut a la volta definitiva. Ja l'havien superat Pedrosa i Lorenzo en aquell moment, però sortirà de primera línia.