Amb JB al box de Yamaha.

Jo no sc de whisky, per quan el gel es desf ja sabem qu passa. JB s Jeremy Burgess. Tota una instituci al pdoc. T 14 ttols mundials, 13 com a cap de mecnics de Rossi, Doohan i Gardner, i 1 com a mecnic de Spencer. I ara resulta que Valentino ha confirmat que el jubila, que se'n desprn. Si no fos perqu hi ha dos ttols en joc, aix podria ser perfectament tema de portada. Valentino Rossi no ha assolit aquest any un nivell per tornar a guanyar un ttol de MotoGP, i pensa que encara hi s a temps...

-No s cert que no estigui satisfet amb la feina del Jeremy, per l'any que ve ja no ser el meu cap de mecnics. Ha estat una decisi molt difcil, perqu hem fet histria. No s noms el meu cap de mecnics, sin part de la meva famlia, el meu pare esportiu. Per l'any que ve necessito canviar alguna cosa per trobar una nova motivaci per millorar el meu nivell. Aquesta ser la nostra ltima cursa junts. -Diu Valentino.
El doctor ha reconegut que tot plegat neix a les ltimes curses, que li cal canviar de mtode, i que ho ha comunicat avui a JB! Un periodista itali ho va deixar anar a Rdio Tavullia dilluns passat... Potser per aix Valentino li ha hagut de dir a corre-cuita a aquest australi nascut el 16 d'abril del 1953 a Adelaide Hills, al sud del pas. Rossi considera que la prxima pretemporada i l'inici de la temporada que ve sn crucials per a ell i que Burgess no s l'home que vol que el dirigeixi des del box.

A Ducati...

-M'ha costat molt prendre aquesta decisi, m'ho havia plantejat fa mesos, per necessitava temps.
Rossi diu que els dos anys a Ducati no poden posar-se de cap manera en la part negativa de la balana.
-No podia endur-me'l als dos anys de Ducati i desprs deixar-lo plantat quan torns a Yamaha. No hauria estat just humanament parlant. Ho he comentat amb els meus amics, per la decisi l'he presa jo.

A HRC...

Li demanen on ha fallat Burgess, i respon:
-Necessito una altra cosa. Aix s el que tinc al cap, aquesta idea que vull provar. Si sorgeix un dubte... Ell s'ho ha pres b. Li volia dir personalment, perqu han estat molts anys plegats. Era necessari fer-ho cara a cara, mirant-nos als ulls. Ell, per, est decebut perqu hauria volgut continuar. Per jo vull continuar ms enll del 2014 i ell potser noms volia un any ms i per aix tamb he decidit anticipar-me un any. Ens hem abraat. M'ha dit: T'entenc, em sap greu. Vindr a aixecar-me del llit dem a dos quarts de nou. -Riu Valentino amb la frase final.

Burgess quan treballava amb Doohan.

Si Burgess es poss al mercat, tindria molts pretendents. Per cal no oblidar el que deia el meu amic Gins Guirado: "Un cap de mecnics s el que el seu pilot vol que sigui". Qu passaria si Burgess agafs el pitjor pilot de la graella de MotoGP amb la pitjor moto?