Categoria: Temporada 2020
Escrit per: Damià Aguilar
null

Els fabricants de MotoGP han d'enviar (si no ho han fet ja) mostres dels motors i dissenys de l'aerodinàmica de les seves motos de la temporada per poder completar l'homologació, que la crisi del coronavirus ha destarotat. MotoGP diu que és gairebé impossible instaurar un període obligat d'aturada del desenvolupament, encara que pretén assegurar que tothom passa pel mateix adreçador. Honda és l'única marca que ja va fer els deures "quan tocava". .

» Text complet

Categoria: Temporada 2020
Escrit per: Damià Aguilar
null

Dijous passat al Losail, els pilots de Moto3 van tenir una reunió extraordinària en la qual se’ls va tornar a insistir en no crear en les sessions de classificació situacions perilloses i oblidar aquesta actitud d’esperar rodes per fer voltes ràpides. Una advertència més de les moltes que se’ls han fet (a ells i als seus equips), i que podrien arribar a una bandera negra en cursa. .

» Text complet

06/03/2020: MotoGP sense públic?

Categoria: Temporada 2020
Escrit per: Damià Aguilar
null

Ens agradi o no, l'amenaça del coronavirus és el que regeix ara mateix les decisions que es prenen al si de MotoGP, en la línia de salvar el campionat de la millor manera possible. Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna, va comparèixer ahir en roda de premsa i va reconèixer que pot passar de tot perquè la situació canvia molt ràpidament: "Hi ha moltes possibilitats i pot passar qualsevol cosa, però la intenció principal de la FIM, Dorna i IRTA és mantenir el calendari, amb el màxim nombre de curses. I per favor, que ningú no faci cas de rumors". .

» Text complet

Categoria: Temporada 2020
Escrit per: Damià Aguilar
null

Mala notícia l’anul·lació de la cursa de MotoGP del GP de Qatar 2020 per la crisi del coronavirus, però entrava dins de les possibilitats. La situació és crítica, evidentment, perquè el calendari 2020 queda afectat de manera important, amb la recol·locació de Tailàndia, i també el calendari del mundial de superbikes, i tot apunta que el de l’F1 encara més del que ho està. .

» Text complet

|
MotoGP