Categoria: Pretemporada 2017
Escrit per: Damià Aguilar
MV25

Maverick Viñales ha acabat sent el més ràpid al test de Qatar que es va acabar ahir, el 4t i darrer de la pretemporada de MotoGP. El del Movistar Yamaha ha acabat, per tant, dominant tots els testos que s’han fet: València al novembre, Sepang a finals de gener, Phillip Island al febrer i Qatar al març. Però si a Phillip Island el ritme va ser més clar per a Marc Márquez, a Losail la volta ràpida i el ritme són del #PistolerDeRoses.

MM93 .

» Text complet

Categoria: Pretemporada 2017
Escrit per: Damià Aguilar
Això va camí de ser un afer entre el Pistoler i el Tro

A Phillip Island, Maverick Viñales, Marc Márquez i Dani Pedrosa han encapçalat els temps. A una sola volta han estat els millors. Maverick ja ho va ser a Austràlia l’any passat amb Suzuki, i de fet l’empordanès ha dominat tots els testos oficials disputats fins ara: València, Malàisia, Austràlia.
El pilot del Movistar Yamaha ha estat capaç de rodar per sota d’1:29 al matí hora australiana, quan la pista estava millor; en una ocasió ha lligat 3 voltes: 1:28.889 1:28.688 1:28.549. Márquez en hora semblant només n’ha aconseguit dues, però mirant els ritmes de la tarda, la balança cau lleugerament a favor del pilot del Repsol Honda.
.

» Text complet

Categoria: Pretemporada 2017
Escrit per: Damià Aguilar
Casey Stoner

Aquest any no hi ha novetats tècniques a MotoGP, llevat de la prohibició dels alerons i l'eliminació dels neumàtics intermedis de pluja. La supressió dels alerons, que Honda va impulsar, ja ha tingut resposta aquesta setmana al primer test de Sepang. Hem pogut veure solucions enginyoses d'algunes marques per intentar minimitzar l'efecte de la reducció dels alerons a l'aerodinàmica i sobretot al tren davanter, que tendeix sempre a aixecar-se amb aquestes acceleracions tan bèsties.

Dani Pedrosa

Hem vist carenats més amples, i alguns amb solucions aerodinàmiques interiors, com Yamaha

(https://www.gpone.com/it/2017013138198/motogp/eccola-la-yamaha-m1-con-la-doppia-carena.html?refresh_ce)

(http://www.paddock-gp.com/spy-atittude-ny-a-ailerons-yamaha-2017/)

Feta la llei, feta a trampa, o la trampa legal. Tot plegat haurà de passar per l'adreçador de la direcció tècnica de Dorna. Però el cas és que estem veient com alguns es belluguen, i altres no.

.

» Text complet

|
MotoGP