abril 2019
Categoria: Temporada 2019
Escrit per: Damià Aguilar
null

"El marcià", King Kenny Roberts, ha passat pel Circuit de les Amèriques, a Austin, per recollir unes botes de moto que li han fet especialment amb els colors negre i groc de quan corria el Mundial als anys 80. Una veu autoritzada que va atendre al pàdoc els periodistes durant gairebé 10 minuts, i de qui vam sentir paraules interessants sobre Marc Márquez i Valentino Rossi, prèvies al resultat de la cursa d'aquest diumenge. .

» Text complet

11/04/2019: El dorsal reversible

Categoria: Temporada 2019
Escrit per: Damià Aguilar
null

Aquest serà un cap de setmana emotiu. El dorsal 69 de Nicky Hayden serà retirat divendres oficialment al Circuit d'Austin. En una cerimònia que presidiran el nou president de la FIM, Jorge Viegas, i el CEO de Dorna, Carmelo Ezpeleta. El mateix divendres a la tarda, al revolt 18 del Circuit de les Amèriques, es farà una foto amb l'Honda guanyadora del títol mundial el 2006, amb comissaris de pista, i amics i família. Aquesta moto també lluirà a la pista diumenge abans de la cursa quan soni l'himne dels Estats Units. .

» Text complet

Categoria: Temporada 2019
Escrit per: Damià Aguilar
null

La primera competició d'un pilot de motociclisme és sempre amb la seva moto. De vegades, la teva muntura et fa patir, no vol entrar als revolts, o quan dones gas per sortir-ne se'n va fora de la línia. Després, el pilot competeix amb els seus rivals, és clar. I de vegades competeixes tot sol o contra tu mateix, com li va passar ahir a Marc Márquez a l'Argentina. El Tro de Cervera no va tenir rival, a la primera volta ja havia obert un forat de 1,049 s, i va acabar travessant la meta amb un avantatge de 9,816 s, que havia arribat a ser de 12,7 s a la volta 21 de 25. .

» Text complet

Enllaços patrocinats

MotoGP