febrer 2019
Categoria: Temporada 2019
Escrit per: motogpcatradio
null

Maverick Viñales ha tancat la pretemporada a Qatar en primera posició. Diu que sí, que bé, però que encara falta. Al darrere, la sorpresa, el rookie Quartararo. Tercer al global dels tres dies, Àlex Rins, que durant aquestes proves ja apuntava que "podem fer una bona temporada". Quart, Marc Márquez, satisfet perquè finalment arribarà a la primera cursa "amb opcions de podi"... Tenim tres catalans entre els favorits.

null


null .

» Text complet

Categoria: Temporada 2019
Escrit per: motogpcatradio
null

Expliquen a Brembo que “Superbike i MotoGP són dos universos aparentment diferents pel tipus de materials utilitzats i per la diferència de pes: 157 kg els prototips de la classe reina i 168 kg les derivades de la sèrie". .

» Text complet

Categoria: Pretemporada 2019
Escrit per: motogpcatradio
null

Fergus Kenrick Anderson (9/2/1909 – 6/5/1956) és el pilot que en la història del Mundial de motociclisme ha guanyat una cursa amb més edat. Va ser el 4 d'octubre del 1953 a Montjuïc amb una Moto Guzzi, amb 44 anys i 237 dies (va superar el segon classificat de 29 segons; el sisè classificat va arribar amb dues voltes perdudes). Va ser una cursa de 53 voltes en un circuit de 3.790m. 29 pilots van sortir i només 13 van creuar la meta. .

» Text complet

Categoria: Temporada 2019
Escrit per: motogpcatradio
null

Danilo Petrucci ha fet al test de Sepang la millor volta de sempre en aquest circuit amb una MotoGP: 1.58.239. Ha superat l’oficiós rècord anterior de la pista que tenia Jorge Lorenzo el 2018 (1.58.830). Però no només el de Terni ho ha aconseguit. Bagnaia, Miller, Dovizioso, Viñales i Crutchlow han rebaixat també aquell crono. Les Ducati tenen els titulars de premsa per la classificació final, mentre que Maverick Viñales ha fet un simulacre de cursa que ha impressionat la direcció del Monster Yamaha. Per la seva part, Àlex Rins no està en llocs capdavanters al final dels 3 dies però ho està brodant. I el que no sabem és quin és el nivell real d’Honda, però veient la feina del “lesionat” Crutchlow, sembla que la RC213V està en forma certament. Des de Ducati no obliden la condició de Márquez i l'absència de Lorenzo en la seva valoració global del test (Dall'Igna diu que cal millorar més del que ho han fet fins ara).
Michelin ha dut a Sepang nous compostos de davant i darrere: Petrucci ha fet el temps amb el tou nou, Pecco, Miller i Dovi amb el vell, tot i que el subcampió ha replicat el seu millor temps amb el nou. Satisfacció del fabricant francès amb la resposta dels pilots a la nova oferta.

null

null .

» Text complet

Categoria: Pretemporada 2019
Escrit per: motogpcatradio
S'ha presentat a Jakarta el nou Monster Yamaha MotoGP Team, amb Maverick Viñales i Valentino Rossi. L'objectiu no l'amaguen, volen que els seus dos pilots es juguin el títol a València el novembre que ve. Però saben que per arribar-hi caldrà començar amb bon peu. I l'aposta inicial és el test de Sepang.

null .

» Text complet

Enllaços patrocinats

MotoGP