La directora de TV3, Mònica Terribas, ha presentat així el llibre i el disc de La Marató. Raphael ha explicat, en la roda de premsa, que ha estat un honor gravar per a aquest disc. Especialment perquè és un tema que el toca de prop: “Estoy muy comprometido con la causa porque en ello me ha ido la vida”. Se sent com si hagués nascut de nou fa 8 anys i 8 mesos, data en què el van trasplantar del fetge. “Hay mucha gente que oculta que ha sido trasplantado, pero yo lo proclamo a los cuatro vientos, ya que hace bien a toda la gente que lo está pasando mal, esperando un órgano”.

Una altra de les grans novetats del disc és que per primera vegada s’ha enregistrat una cançó de música pop al Monestir de Montserrat, amb el cor de l’Escolania i Sergio Dalma. “Em dónes força” és la cançó de l’espot.

Avui surt a la venda “El llibre de la Marató”, editat conjuntament per Edicions 62 i TVC, amb vuit relats de ficció, un de no ficció, un poema i una historieta de còmic d’onze autors. Entre ells: Albert Espinosa, Joan Margarit, Joan Barril, Juanjo Sáez i Sergi Pàmies. Una autora molt especial és Joana Martos, una mare que ha convertit el malson de perdre un fill en una història d’amor. Es pot trobar a les llibreries, en format paper, i com a e-book (Libranda) al preu de 10 euros.

El director de La Marató de TV3, Xavi Abad, ha destacat que és molt important que tots els catalans facin costat a aquest gran projecte: “Estem molt agraïts a tota la gent que organitza activitats per recaptar fons en cada racó i poble de Catalunya”.


null
Foto de família del disc i del llibre de La Marató