Un humorista excepcional que ens va deixar molt abans d’hora. Avui fa vint anys de la mort de Jaume Perich, un humorista que va arribar a ser molt popular gràcies a les seves aparicions a mitjans tan dispars com televisió, premsa o revistes especialitzades. Humor mordaç, una mala llet intel•ligent i carregada d’ironia i també una gran capacitat per acostar-se a la tendresa càlida.

El Perich. Sense caducitat

Jaume Capdevila (Kap) i Raquel Perich, la filla de Jaume són els encarregats de posar en solfa aquest volum que edita Efadós i que és a al vegada homenatge i recordatori d’un personatge singular. Tots els qui em vam gaudir en viu, recordarem amb nostàlgia i emoció el traç de Jaume Perich mentre que les noves generacions descobriran un humorista àcid que, com acostuma a passar amb els grans personatges, no ha perdut ni una engruna d’actualitat. Els seus gats continuen sent lliures, despreocupats, irònics, hàbils i donats a la mandra lúdica i els seus acudits socials i polítics podrien aparèixer avui mateix en la secció d’opinió de qualsevol diari capaç d’acollir un esperit lliure con el de Perich.

Jaume Perich & gat

Les pàgines recullin vinyetes, pensament i reflexions del Jaume i la participació de molts amics i coneguts, provinents de molts àmbits de la cultura, que han volgut participar en aquest homenatge amb les seves impressions, els seus records i el seu amor a la persona i al personatge. Entre els convidats noms com Josep Maria Cadena, Juan Marsé, Josep Cuní, Antoni Bassas, Forges, Tortell Poltrona, Andreu Buenafuente o La Trinca.