Una altra nit de recerca dels tres nois desapareguts sense resultats, però amb un objectiu aconseguit: detenir membres del grup islamista Hamas i destruir les seves infraestructures a Cisjordània. Segons el govern d'Israel, les batudes de l'exèrcit van dirigides a debilitar Hamas, no només a trobar els adolescents. Fins ara són ja més de 200 els detinguts.

"Estem atacant Hamas", deia avui mateix el primer ministre d’Israel, Benjamin Netanyahu. "Hem arrestat més de 100 militants de Hamas, però també duem a terme altres accions que no els penso explicar ara." Els militars israelians han tancat diferents institucions vinculades amb els islamistes de Hamas i n'han detingut els responsables, com el director de la televisió palestina, Al-Aqsa TV. La ciutat d'Hebron continua segellada i l'exèrcit israelià ha estès la recerca cap al nord de Cisjordània, sobretot a la ciutat de Nablus.

I mentre els colons jueus continuen fent autoestop al mateix lloc on van desaparèixer els tres nois israelians, l'Autoritat Palestina continua denunciant que el poble palestí està, en aquests moments, sota un càstig col·lectiu per part d'Israel i acusa el govern de Netanyahu d'aprofitar el moment per expulsar Hamas de Cisjordània i destruir el govern d'unitat palestí format fa 15 dies. Israel reconeix que vol netejar la zona de membres de Hamas, als quals, després de detenir-los, vol expulsar a Gaza. Avui el ministre d'Economia israelià, Naftali Bennett, deia que als membres de Hamas els donaran un bitllet a l'infern.