Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


Mapa 2016-17 Esmirna Atenes Turku Lovaina Postdam Roskilde Tilburg Ormskirk Limerick Cassino Nàpols Guarda Leiria Praga Roma Florència Volda Aarhus Gant Stuttgart Lió París Lisboa
Categories: Lorena Geanina , Guarda
Escrit per: blogeuropa
Anem a Porto a visitar els cellers de Calem, que tenen més de 150 anys d'antiguitat. El vi de Porto, caracteritzat per la seva dolçor, no deixa de sorprendre'ns quan descobrim que n'hi ha de diversos tipus, com ara el Tawny, el Ruby, el LBV i el Vintage, i tots es fan d'una manera diferent, però amb la mateixa intensitat.

Categories: Laia Giralt , Leiria
Escrit per: blogeuropa
L'empresa petrolera Australis vol fer una prospecció de gas en un terreny de Bajouca, al districte de Leiria. Els habitants de Bajouca, juntament amb el suport de la Junta de Freguesia de Bajouca, han mostrat el seu rebuig al projecte perquè consideren que pot tenir un impacte i unes conseqüències irrecuperables.

Categories: Andreu Tarrés , Potsdam
Escrit per: blogeuropa
En una societat abocada a l'audiovisual, per fer-se un lloc en aquest món i ensenyar les pròpies creacions és essencial unir-se amb altres persones. Els alumnes de la universitat de cinema de Babelsberg organitzen, des de fa més de cinquanta anys, un dels festivals de cinema estudiantil més importants d'Europa.

Categories: José Blanch , Nàpols
Escrit per: blogeuropa
L'any 79 dC, el famós volcà Vesuvi va soterrar la ciutat de Pompeia, Herculà i Torre del Greco. L'estat de conservació dels espais és un dels reclams per als milers de persones que hi van cada dia. Actualment, els jaciments arqueològics són els més visitats del sud d'Itàlia.

Categories: Gerard Castañé
Escrit per: blogeuropa
Visitem la localitat anglesa de Ormskirk, on destaca el pa de gingebre com a símbol del poble. El misteri que envolta la recepta d'aquest pa, que es remunta a principis del segle XIX, encara el fa més singular.
Anterior       Següent
|