Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


Mapa 2016-17 Esmirna Atenes Turku Lovaina Postdam Roskilde Tilburg Ormskirk Limerick Cassino Nàpols Guarda Leiria Praga Roma Florència Volda Aarhus Gant Stuttgart Lió París Lisboa
Categories: Alicia Corpas , Aarhus
Escrit per: blogeuropa
Una ciutat més esportiva és una ciutat més saludable. Per això, a Aarhus es fomenten esdeveniments i curses que animen els seus habitants, i altres persones de tot el món, a córrer i compartir experiències. Aquest any, la mitja marató Best Seller va reunir gairebé 12.000 persones i és la cursa més popular i esperada de la ciutat.

Categories: Laia Palau , Esmirna
Escrit per: blogeuropa
Cada país fa seva la manera de gaudir del cafè. A Turquia, la tradició de prendre el cafè és tan important que, l'any 2013, la UNESCO el va declarar patrimoni immaterial de la humanitat. En aquest reportatge, descobrirem com es prepara i s'ofereix el cafè turc, però no només això, també esbrinarem algunes de les claus.

Categories: Laia Giralt , Leiria
Escrit per: blogeuropa
Les set faldilles de Nazaré pertanyen a la tradicional indumentària que les dones de Nazaré han fet servir al llarg de segles. En l'actualitat es una atracció turística més d'aquesta localitat costanera de Portugal.

Categories: José Blanch , Nàpols
Escrit per: blogeuropa
La llimona és el producte estrella de Sorrento i els seus voltants. La principal activitat econòmica és la producció i comercialització del limoncello. La llimona es fa servir en una gamma de productes infinits.

Categories: Alicia Corpas , Aarhus
Escrit per: blogeuropa
Quan l'estiu arriba a Aarhus, el festival musical NorthSide reuneix milers de persones de dins i fora de la ciutat en un esdeveniment carregat de música, diversió i també iniciatives verdes. La cultura de voluntariat a Dinamarca fa que, any rere any, molts ciutadans gaudeixin del festival i al mateix temps s'hi impliquin.
       Següent
|