Escrit per: Espai Entitats
Ja teniu tots els detalls tancats de la vostra acció solidària i teniu un artista entre els organitzadors que s'anima a fer un cartell? No dubteu a dissenyar materials per penjar o difondre a les xarxes per donar a conèixer la vostra activitat. Recordeu que podreu utilitzar el logo de La Marató de TV3 exclusiu pels organitzadors d'activitats. Us proporcionarem el logo quan inscriviu l’activitat a través del formulari que trobareu al web. Trobareu totes les indicacions d'ús al correu de resposta un cop validada la vostra inscripció pel departament d’Activitats.

null

Cal que feu servir únicament aquest logo especialment creat per a vosaltres. Si us plau, no utilitzeu el de la Fundació La Marató de TV3 ni el del Programa de TV.
Categories: General
Escrit per: Espai Entitats
Ja esteu a punt de fer pujar el marcador d'aquesta edició 2019 dedicada a les malalties minoritàries.

Entreu al TEU ESPAI d'ACTIVITATS, accediu a La teva recaptació i notifiqueu-nos la suma de diners recaptats. Podreu recordar els passos a seguir amb el següent vídeo.

Imprimiu les instruccions per ingressar els diners, us seran imprescindibles. Les trobareu al TEU ESPAI d'ACTIVITATS prement sobre el botó Instruccions d’ingrés. Dirigiu-vos a la vostra oficina bancària habitual de La Caixa.

Felicitats per la vostra solidaritat un any més!

Fes pujar el marcador de La Marató de TV3
Categories: General
Escrit per: Espai Entitats
La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio s’estén a tot el territori català per convertir aquesta edició del 2019 en una nova festa solidària col·lectiva. Ja són més d’un miler els actes inscrits per l’edició centrada en les malalties minoritàries, una xifra que continuarà creixent fins al 15 de desembre.

Com cada any, la ciutadania pren la iniciativa en l’organització d’accions festives amb l’objectiu de fer pujar el marcador del programa. Ja són 373 les poblacions implicades a Catalunya i 5 fora del territori català.

null

Us convidem un any més a idear la fórmula que us escaigui millor: un concert, un festival, una xocolatada o una ruta per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Marqueu la data en vermell al calendari i sigueu protagonistes un any més ja que, cada pas endavant, encara que sembli petit, és una gran victòria. Per això, La Marató del 2019 compta amb vosaltres!
Categories: General

23/10/2019: La Marató en imatges

Escrit per: Espai Entitats
Un any més sou moltes les entitats que participeu en aquesta festa solidària de La Marató. Us convidem a fer-nos saber totes les activitats i preparatius que organitzeu de manera altruista i amb tant d’esforç.

null

Animeu-vos a omplir el web amb imatges representatives de les activitats, la feina dels organitzadors, els participants, els cartells i les pancartes que ajuden a fer més visibles les vostres accions.

És ben senzill si seguiu pas per pas les instruccions següents:

1. Accediu a http://www.ccma.cat/tv3/marato/activitats-populars/imatges/2019/2393/
2. Introduïu-hi el nom de l'entitat.

Introduïu-hi un correu electrònic de contacte.
Un cop introduïdes les dades, cliqueu al botó Envia.
Seleccioneu el botó Puja el teu contingut, des de la pestanya Vídeo o de la de Foto. Premeu el botó Cerca, que us permetrà buscar l’arxiu al vostre ordinador.

3. Introduïu-hi el títol de la vostra activitat.
4. Seleccioneu la vostra província i el vostre municipi.
5. Introduïu-hi el vostre ID d’entitat (identificador).
6 . Premeu el botó Desa.

Si ja heu omplert tots els camps, accedireu a la pantalla que us confirmarà que tot és correcte.

Com han de ser les imatges?

Les fotografies han de tenir format .jpg i un màxim de 4 MB de pes.
Els vídeos han de tenir format .mov, .wmv, .avi, .mpg o .mpeg i un màxim de 30 MB de pes.
Adjunteu-hi les imatges d'una en una, mai totes alhora.

Com sabreu si les heu publicat correctament?

La publicació de les imatges al web no és immediata, ja que passen un procés de validació. Si teniu algun dubte, contacteu amb activitatsperlamarato@ccma.cat. Un cop validades, podreu veure que ja apareixen al mapa de les activitats per La Marató de TV3 en el termini d’una setmana.

Esperem les vostres imatges per omplir l'espai web amb els vostres millors records de La Marató.
Categories: General
Escrit per: Espai Entitats
Iniciem el proper dia 10 de novembre la penjada de pancartes municipals individualitzades de suport a la 28a edició de La Marató de TV3.

Si ja vau participar en edicions passades podeu participar de nou penjant la pancarta una setmana o deu dies abans de La Marató o quan s’organitzin activitats populars a la vostra població.

Si pel contrari és la primera vegada o us interessés fer-ne una pancarta nova, us indiquem les característiques tècniques.

Tots els dissenys haurien de ser iguals: pancartes grogues, en impressió digital (CMYK) sobre lona de PVC reforçat i personalitzades amb el nom de la població a 1 sol color.

nullPodeu baixar-vos el logo segons el format desitjat des dels següents enllaços i fer la producció amb el vostre proveïdor habitual:

-Format TIF

-Format vectorial

L’empresa Marc Martí s’ha ofert a fer les pancartes d’aquelles entitats que no tingueu cap proveïdor de referència. Per informació addicional podeu adreçar-vos a Laura Buscarons (Tel.93 485 30 06 o bé a marato@marc-marti.com).

Animeu-vos a fer-ne difusió a través de les xarxes socials amb el hashtag #LaMaratoTV3, compartint una foto de la pancarta penjada!

Fem un cop més de La Marató la principal festa de la solidaritat al nostre país.
Categories: General


Anterior       Següent
Tornar al web de la Marató

Sobre aquest blog

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat.

Fes pujar el marcador

cercador


Sindica aquest blog - RSS