Iniciem el proper dia 10 de novembre la penjada de pancartes municipals individualitzades de suport a la 28a edició de La Marató de TV3.

Si ja vau participar en edicions passades podeu participar de nou penjant la pancarta una setmana o deu dies abans de La Marató o quan s’organitzin activitats populars a la vostra població.

Si pel contrari és la primera vegada o us interessés fer-ne una pancarta nova, us indiquem les característiques tècniques.

Tots els dissenys haurien de ser iguals: pancartes grogues, en impressió digital (CMYK) sobre lona de PVC reforçat i personalitzades amb el nom de la població a 1 sol color.

nullPodeu baixar-vos el logo segons el format desitjat des dels següents enllaços i fer la producció amb el vostre proveïdor habitual:

-Format TIF

-Format vectorial

L’empresa Marc Martí s’ha ofert a fer les pancartes d’aquelles entitats que no tingueu cap proveïdor de referència. Per informació addicional podeu adreçar-vos a Laura Buscarons (Tel.93 485 30 06 o bé a marato@marc-marti.com).

Animeu-vos a fer-ne difusió a través de les xarxes socials amb el hashtag #LaMaratoTV3, compartint una foto de la pancarta penjada!

Fem un cop més de La Marató la principal festa de la solidaritat al nostre país.