La Marató de TV3 tindrà lloc el 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties minoritàries.

null

Si voleu organitzar una activitat, cal que ens la comuniqueu facilitant-nos les vostres dades a https://espai-entitats-marato.tv3.cat. Si us plau, espereu a tenir totes les dades abans de fer la inscripció a través de la web.

Per poder-vos enviar a temps el material de divulgació, necessitem que ens feu arribar les vostres dades, tant d'entitat com d'activitat, el més aviat possible i, com a màxim, una setmana abans de l'inici de l'activitat. La data límit per poder-vos enviar material de divulgació serà el 30 de novembre.

Des de La Fundació La Marató de TV3 us encoratgem a continuar organitzant activitats de suport a La Marató de TV3. En l'edició anterior vau recaptar, entre tots més de 2 milions d' €uros. A més, la vostra mobilització és imprescindible per sensibilitzar la població sobre la importància de la investigació per aprendre a tractar i a curar encara més malalties minoritàries.

Pròximament us donarem més informació de totes les passes que cal seguir sempre a través d'aquest blog. Estigueu sempre atents al blog!
null