null


Des del Departament d’Activitats, en Joaquim Condomines, la Diana Sobrequés, el Marc Pascual, la Marta Sala i l’Eva Morlà volem agrair-vos, un any més, la vostra col·laboració amb La Marató de TV3, dedicada aquest any al càncer.

La Marató 2018 ha tornat a ser un èxit, tant de participació com per la recaptació. Gràcies a vosaltres, vam aconseguir un marcador final del programa de 10.715.430€, pendent encara del tancament definitiu que farem el 31 de març. Tots aquest diners aniran destinats a projectes de sensibilització i recerca oncològica del càncer per avançar en el coneixement, diagnòstic i tractament d’aquesta malaltia que representa la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

Tots vosaltres formeu part d’una gran cadena humana que, des del 1992, ha aconseguit recaptar prop de 184 milions d’euros, sensibilitzar milions de persones sobre les malalties que ens afecten i impulsar més de 800 projectes de recerca que han aportat avenços clau en la qualitat i l’esperança de vida de les persones.

Només ens resta agrair-vos una vegada més, la vostra participació en aquesta 27ena Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.