Escrit per: Espai Entitats
Gemma Nierga i Ramon Gener, amb el contrapunt de Marc Giró i Elisenda Pineda, van presentar aquest especial per donar a conèixer el marcador final de La Marató 2018, dedicada al càncer. La música i l'espectacle es van combinar amb l'agraïment a tots els col·lectius -voluntaris, entitats d'activitats populars, testimonis, investigadors i empreses, entre d'altres- que, any rere any, fan possible el projecte solidari.
Van començar com un plugim suau, després van ser un ruixat i ara s'han convertit en una tempesta de solidaritat que arrasa tot Catalunya de nord a sud i d'est a oest. Així explica l'Eloi Cordomí el fenomen de les activitats populars que cada any es fan de suport a La Marató.null
Categories: 2018: Càncer
Escrit per: Espai Entitats
null

Us animem a que veieu en primera persona els fruits de la investigació que tots vosaltres feu possible gràcies a les vostres aportacions. Per això, us convidem a les visites programades als centres de recerca dels hospitals i universitats on es desenvolupen els projectes finançats per La Marató. Si voleu assistir-hi, us podeu inscriure al web: https://visitesrecercamarato.tv3.cat/site/MaratoTV3/
Categories: 2018: Càncer
Escrit per: Espai Entitats
null

Per agrair-vos la vostra implicació en La Marató i perquè la feu extensiva a les entitats i empreses que han col·laborat en l’organització de la vostra activitat, podeu descarregar-vos el diploma acreditatiu al següent enllaç: http://statics.ccma.cat/multimedia/doc/1/1/1546940952011.doc

Només ens resta agrair-vos una vegada més, la vostra participació en aquesta 27ena Marató de TV3 i Catalunya Ràdio i esperem tornar-vos-hi a retrobar en properes edicions.

Moltes gràcies per ser-hi
Categories: 2018: Càncer
Escrit per: Espai Entitats
null

L'intens moviment social que ha acompanyat aquesta Marató, amb més de 3.600 activitats populars arreu del territori, que han aplegat prop d'1 milió de persones, també s'ha reflectit al programa. Catalunya s'ha bolcat en La Marató!

Moltes gràcies per la vostra activitat solidària. Per si voleu recuperar algun moment de la vostra activitat solidària us fem arribar l’enllaç a les imatges per si les voleu compartir:

www.ccma.cat

Bones festes i feliç any 2019!
Categories: General , 2018: Càncer
Escrit per: Espai Entitats
null


Des del Departament d’Activitats, en Joaquim Condomines, la Diana Sobrequés, el Marc Pascual, la Marta Sala i l’Eva Morlà volem agrair-vos, un any més, la vostra col·laboració amb La Marató de TV3, dedicada aquest any al càncer.

La Marató 2018 ha tornat a ser un èxit, tant de participació com per la recaptació. Gràcies a vosaltres, vam aconseguir un marcador final del programa de 10.715.430€, pendent encara del tancament definitiu que farem el 31 de març. Tots aquest diners aniran destinats a projectes de sensibilització i recerca oncològica del càncer per avançar en el coneixement, diagnòstic i tractament d’aquesta malaltia que representa la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

Tots vosaltres formeu part d’una gran cadena humana que, des del 1992, ha aconseguit recaptar prop de 184 milions d’euros, sensibilitzar milions de persones sobre les malalties que ens afecten i impulsar més de 800 projectes de recerca que han aportat avenços clau en la qualitat i l’esperança de vida de les persones.

Només ens resta agrair-vos una vegada més, la vostra participació en aquesta 27ena Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.
Categories: 2018: Càncer


       Següent
Tornar al web de la Marató

Sobre aquest blog

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat.

Fes pujar el marcador

cercador


Sindica aquest blog - RSS