Escrit per: Espai Entitats
null

Per agrair-vos la vostra implicació en La Marató i perquè la feu extensiva a les entitats i empreses que han col·laborat en l’organització de la vostra activitat, podeu descarregar-vos el diploma acreditatiu aquí.

Només ens resta agrair-vos una vegada més, la vostra participació en aquesta 28ena Marató de TV3 i Catalunya Ràdio i esperem tornar-vos-hi a retrobar en properes edicions.

Moltes gràcies per ser-hi
Categories: General
Escrit per: Espai Entitats
null

Catalunya s’ha bolcat un any més amb La Marató per aconseguir fer de les minories una majoria. En la 28a Marató s’han superat totes les expectatives i s’han organitzat fins a 4.014 activitats arreu del territori. Aquest any, a més a més, s’han organitzat 27 activitats pertanyents a 19 municipis de fora de Catalunya com Alaior (Menorca), Andorra la Vella, Tromsø (Noruega) o Sydney (Austràlia)...

La Marató 2019 ha tornat a ser un èxit també pel que fa a la recaptació. Gràcies a l’esforç de les més de 2.654 entitats participants, s’ha aconseguit un marcador final de programa de 9.404.256 €, pendent encara del tancament definitiu, el proper 31 de març. Tots aquest diners aniran destinats a projectes de sensibilització i recerca sobre les malalties minoritàries. S'estima que actualment hi ha a l'entorn de 400.000 persones que tenen alguna d'aquests patologies a Catalunya, 3 milions a Espanya i més de 30 milions a tot Europa.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat un any més. Compartim amb vosaltres l’enllaç de les activitats que es van emetre al programa per si voleu reviure alguns moments molt solidaris:
TV3 a la carta

També us facilitem l’accés a la galeria de fotos protagonitzada per totes les entitats, on trobareu més de 1.500 imatges representatives de tota la feina feta en benefici de La Marató 2019.

Bones festes i feliç any 2020!
Categories: General
Escrit per: Espai Entitats
Amb aquestes paraules el presentador Quim Masferrer va tancar ahir el programa en una nit que va tornar a ser èpica. Un any més, La Marató aconsegueix un marcador excepcional, que encara pot pujar més de 9.404.256 € per impulsar la recerca sobre les malalties minoritàries.

Aquest 2019 són prop de 4.000 les activitats participatives solidàries que heu organitzat arreu del territori sota el lema “Minories que fan una majoria”.

La 28a edició de La Marató ha estat la més viatgera de la història. Durant els més de 500 quilòmetres que s’han fet amb el nou autocar, heu sigut moltes les entitats que heu anat mostrant les vostres múltiples activitats solidàries: mostres de dansa, quintos, playbacks, botifarrades, partits de futbol que exemplifiquen de gran manera la suma de les minories que fan una majoria.

Moltes gràcies per l'èxit aconseguit, l'esforç i la capacitat organitzativa! Si encara no ho heu fet, no us descuideu de comunicar la vostra recaptació (comunica la teva recaptació) que continuarà fent pujar el marcador fins al tancament de la campanya.

null
Categories: General
Escrit per: Espai Entitats
Ja són moltes les activitats celebrades per La Marató 2019 i pocs ens heu anunciat la recaptació final: recordeu que només amb la vostra comunicació farem pujar plegats el marcador!

Si ja teniu la recaptació definitiva, no dubteu a comunicar-la únicament a través de la web perquè ens en puguem fer ressò durant el programa de TV3.

1. Per comunicar la xifra de la recaptació:
Entreu a “l’Espai d’Activitats” i ompliu les dades a l’apartat "La teva recaptació".

2. Feu l’ingrés de la recaptació:
Imprimiu les instruccions per fer l'ingrés, us seran imprescindibles. Les trobareu a “l’espai d’activitats” prement sobre el botó "Instruccions d’ingrés".

Què més us cal saber per anunciar la vostra recaptació?

null

Enhorabona per tot l’esforç de tots/es els/les organitzadors/es de l’activitat! Sou moltes les entitats que esteu fent pujar el marcador per avançar en la recerca biomèdica per fer millorar la recerca per les malalties minoritàries que fan una majoria.
Categories: General
Escrit per: Espai Entitats
Volem veure les vostres activitats a través de fotografies i vídeos. No dubteu a penjar les imatges des del següent enllaç. No us oblideu indicar-nos les dades de la vostra entitat.

La publicació de les imatges al web no és immediata, ja que passen un procés de validació. Un cop validades, podreu veure que ja apareixen al mapa de les activitats per La Marató de TV3 en el termini d’una setmana.

Omplir l'espai web amb els vostres millors records de La Marató. Cada pas endavant en la recerca biomèdica, encara que sembli petit, és una gran victòria!

null
Categories: General


       Següent
Tornar al web de la Marató

Sobre aquest blog

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat.

Fes pujar el marcador

cercador


Sindica aquest blog - RSS