D’aquí a uns dies comença "Espai Terra" a TV3, un nou programa que fem els meteoròlegs de la casa conjuntament amb un equip dels Serveis Informatius. En aquest espai descobrirem la riquesa del nostre territori i ens preocuparem pel medi ambient que ens envolta. Un seguit de reportatges aeris i terrestres ens permetran fer un programa proper, interessant i molt vinculat amb tot allò que passa a casa nostra, aprenent coses noves cada dia i oferint-vos algunes propostes per al cap de setmana.

Un altre dels objectius d’aquest programa és interactuar amb els espectadors. Per això, serà molt important seguir comptant amb la vostra participació en aquest nou projecte. Cada setmana hi haurà un tema a debatre al blog d’"Espai Terra", i ens en podreu donar la vostra opinió de forma escrita, o fins i tot enviant-nos vídeos on ens doneu el vostre punt de vista. A més, les fotografies que ens envieu també tindran un pes molt important al programa i que sapigueu que ens reservem una gran sorpresa!

Aquest nou programa està a punt d’arrencar, però ens agradaria fer-vos-en partícips abans que "Espai Terra" comenci a emetre’s per TV3. Aquest dimecres 8 en farem un petit visionat per als nostres col·laboradors, és a dir, tots aquells que col·laboreu amb nosaltres. Us presentarem més a fons els continguts del programa i podreu veure’n un tastet. Esperem que ens doneu la vostra opinió i els vostres suggeriments i aprofitarem l’ocasió de retrobar-nos de nou.

L’acte el farem dimecres 8 d'abril a les 12.00 a l’auditori dels estudis de Sant Joan Despí. Si voleu venir, envieu un correu electrònic a espaiterra@tv3.cat amb el vostre nom, DNI i un telèfon de contacte. Per qüestions d’aforament, les places limitades són 50. Us hi esperem!