Els rumors s'han confirmat, Sony ha presentat una nova versió de la seva PlayStation 3 que sortirà al mercat a un preu molt ajustat. Ha estat durant la conferència de premsa que ha ofert la companyia japonesa abans de la inauguració de la fira Tokio Game Show que com cada any se celebra a la capital del Japó.

Arribarà a les botigues el proper 28 de setembre, molt aviat, i el seu preu serà de 229,99 euros, un reclam per a tots aquells que encara no disposin d'aquesta màquina o vulguin renovar-la. Serà possible adquirir-la en dos models diferents: un de 12 GB, amb el preu anteriorment esmentat i a la qual es podrà incorporar un disc dur intern oficial de 250 GB, i l'altre model de 500 GB a un preu de 299 euros.

La PS3 Super Slim fa bona pinta


La consola és mes petita, un 25% més, i pesa menys, un 20% menys, i també estarà disponible en dos colors, blanc i negre. L'altra notícia important que ha fet públic Sony és que la companyia acaba de presentar la seva col·lecció de jocs anomenada “Essentials”, jocs imprescindibles a un preu irresistible. Els títols estaran disponibles a la botiga de Sony, la Store de PlayStation Network, la setmana que ve a preus entre 19,99 i 14,99.

Entre d'altres, podrem trobar títols tan importants com “Uncharted: El Tesoro de Drake”, “God of War III”, “Deus Ex: Human Revolution”, “Assassin's Creed II” o “InFamous”.