L'empresa Worlds Inc. ha posat una demanda judicial a la companyia de videojocs Blizzard, responsable del joc de rol online “World of Warcraft”, perquè considera que ha infringit l'ús de patents amb el seu videojoc. Després de la demanda, l'empresa desenvolupadora Blizzard ha acabat en els jutjats.

El judici tindrà lloc durant l'any vinent, 2013, i intentarà aclarir si Blizzard ha emprat sense autorització algunes patents de la companyia que ha interposat la demanda contra l'empresa californiana. La data del judici ha estat pel 27 de juny del 2013, i el jutge encarregat serà Denise J. Casper, jutge del districte.

World of Warcraft


Això de les patents és un tema conflictiu, segons el que expliquen des de Worlds Inc., una de les patents infringides té a veure amb “el sistema que utilitzen els usuaris per interactuar en el món virtual”, però esclar la descripció d'aquesta patent encaixa a la perfecció amb qualsevol joc online que es pugui jugar en l'actualitat. Serà difícil pel jutge establir si “World of Warcraft” ha infringit la patent i quants videojocs aniran al darrere.