Les consoles de la pròxima generació estan en boca de tothom, les han batejat de moment amb els noms de PS4 i Xbox 720, formen part de les converses de tots els creadors de la indústria. Un dels responsables d'Electrònic Arts, el senyor Frank Gibeau, ha assegurat en una entrevista que les noves PS4 i Xbox 720 són realment “espectaculars” pel que fa a la seva tecnologia.

Aquest nou maquinari, segons ell, és una oportunitat perquè la indústria del videojoc segueixi creixent i aportant noves creacions espectaculars. Ell ha tingut la sort de poder-les veure, com ha explicat a una revista, i pensa que la nova generació té molt potencial.

La nova generació deixarà de banda les anteriors consoles


Cap companyia ha donat encara cap detall, però la cadena de botigues nord-americana GameStop ha previst la sortida de només una consola pel 2013, només una d'elles apareixerà l'any que ve, l'altra ho farà durant el 2014. Els rumors diuen que serà la consola de Sony la que apareixerà abans que la de Microsoft.

De cap de les dues consoles s'han donat detalls, només es preveu que es presentin en l'E3 que ve, que serà durant el mes de juny del 2013. Des de GameStop creuen que Wii U apareixerà a finals d'aquest mateix 2012, segons tots els rumors.