El passat 28 de juliol la consola portàtil Nintendo 3DS XL que ofereix una pantalla més gran, va aparèixer a les botigues del Japó, i durant aquests dies a la venda ha assolit la xifra de 200.000 unitats. La revista Famitsu ha assenyalat que Nintendo ha distribuït 19 milions de Nintendo 3DS XL a tot el món.

Acompanyant aquest llançament també es va posar al mercat el joc “New Super Mario Bros 2” del que s'han venut durant els seus tres dies a la venda 430.000 unitats. Aquesta xifra el col·loca com el joc que més ràpidament s'ha venut del catàleg d'aquesta consola.

Nintendo 3DS XL


Les xifres de venda d'aquesta consola comparant-les amb les de la seva antecessora, la Nintendo DS, es dupliquen en el mateix periòde de temps. Mentre que Nintendo DS va vendre 100.000 unitats i Dsi 170.000, aquesta ja ha aconseguit 200.000.

Per contra, al Regne Unit es creu que la xifra és molt inferior i tot i que no són xifres oficials de Nintendo, es parla que ha venut 10.000 unitats durant el seu primer dia a la venda. No es saben les xifres en altres territoris, però les vendes europees de la consola de les tres dimensions no són ni de lluny tan espectaculars com les que obté al Japó on es col·loca en el primer lloc de les llistes de vendes.