Des de dissabte aquell que ho vulgui pot adquirir una Nintendo 3DS més gran, mida XL. Es tracta de la primera revisió de la consola quasi un any i mig després del seu llançament al mercat. La consola portàtil de Nintendo és la consola de nova generació millor venuda a Espanya en el que portem d'any.

La nova consola amb una mida més gran presenta com a al·licients unes pantalles més grosses i un major temps de duració de la seva bateria. El preu final amb el que la trobarem a les botigues és de 199,95 euros i haurem de comprar el carregador de la consola a part per un cost de 20 euros, aspecte molt criticat entre els consumidors que voldrien que estigués inclòs en el paquet de la consola.

Entre les novetats també es troba un disseny més estilitzat de la consola i una targeta SD de 4 GB en contes de 2 GB, amb el doble de capacitat que l'anterior. La consola rebrà jocs com “New Super Mario Bros 2” que apareixerà a les botigues durant aquest mes d'agost o “Luigi's Mansion”, “Animal Crossing” i “Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate” de l'estudi espanyol Mercury Steam.